Collistar

LIBERA!

GEZICHT

Collistar Recearch bestudeerd voortdurend de meest geavanceerde ontdekkingen van de moderne cosmetica en past de meest innovatieve en effectieve ingredienten toe in haar gezichtsverzorging, resulterend in een perfecte verzorging van elk huidtype. In combinatie met andere functionele ingredienten vormen zij hét sterke punt van alle Collistar producten.

ZON

Collistar zonneproducten zijn de best verkochte zonneproducten bij de parfumerie omdat zij zorgen voor:

-een snelle, intensieve en egale bruining

-het bruiningsproces versnellen

-optimale vochtregulerende verzorging

-bestrijden het huidverouderingsproces

-goede bescherming tegen UV-A, UV-B, infrarode stralen en beschadiging door ozon

-verfrissing en een aangenaam gevoel


EEN EXCLUSIEF COMPLEX VOOR EEN EGALE EN DIEPBRUINE TEINT:

UNIPERTAN
LICHAAM

Collistar is marktleider en specialist in lichaamsverzorging bij de parfumerie. Collistar kent bovendien een anticellulite strategie die uniek genoemd mag worden.


BRUIN

ZONDER ZON


Wachten op de zomer voor een mooie bruine teint? Niet nodig! Met de selftanproducten van Collistar heeft u het hele jaar een mooie, egale teint. De formule voorkomt de typerende geur van selftanners, veroorzaakt door DHA. Bevat UV-filters.

MANNEN

De populairste mannenverzorging bij de parfumerie. De huid van mannen verschilt qua structuur van de vrouwenhuid. Deze producten zijn stuk voor stuk ontwikkeld als antwoord op de behoeften van mannen met aandacht voor huidverzorging. De formules beschikken over een aangename textuur voor mannen; zijn niet vet en worden direct door de huid opgenomen.

MAKE-UP

Wilt u make-up waarbij het niet alleen om de kleur gaat, maar ook om het effect op de huid? Dan kiest u voor de actieve make-up van Collistar, als best verkocht bij de parfumerie. Alle formules -zonder uitzondering- zijn hypoallergeen en bevatten 100% huidvriendelijke bestanddelen.

Copyright © All Rights Reserved